Proizvodnja Betonska Galanterija Srbija Cene

ENGLISH

GERMAN

PROIZVODI

AKTUELNO
- Novi kalupi za ivičnjake

- Uskoro još 3 nova proizvoda

- Visok kvalitet materijala

PRIJATELJI

Autentik Top Lista

 
O Nama
“Max beton 035” se bavi proizvodnjom betonskih elemenata. Asortiman je prilagođen građevinskim preduzećima, potrebama uređenja, kako javnih, tako i privatnih poseda, dvorišta, vrtova i drugih površina.

Kvalitet bez kompromisa – osnovno načelo, kojim se “MAX BETON 035” vodi u procesu proizvodnje, kao i u odnosu prema krajnjim kupcima proizvoda, uz neprekidno usavršavanje proizvoda, uvođenje inovacija, projektovanje i idejna rešenja. U proizvodnji koristimo proverene domaće i strane materijale, što je preduslov za dobre krajnje rezultate.

U procesu proizvodnje već duži niz godina sarađujemo sa proizvođačima:

- Sika (hemijski dodaci za poboljšanje kvaliteta betona i otpornost na atmosferski uticaj). Sika nam pruža usluge provere tehničkih karakteristika na svakih 7 dana. Takođe ispituje se svaka pojedinačna komponenta, koja ulazi u sastav betona. Uz konsultacije sa njihovim stručnim licima vršimo konstantno usavršavanje naših proizvoda.

- Lafarž, fabrika cementa u Beočinu, sa kojom sarađujemo od samoga početka, nudi veliki izbor vrsta cementa za svaku pojedinačnu namenu. Zahvaljujući tome u mogućnosti smo da ispunimo najstrožije zahteve, koje postavljaju kupci i opravdavamo ukazano poverenje i traženi kvalitet. Cementara Lafarž nam isporučuje najkvalitetniji cement, koji predstavlja garanciju za uspešan krajnji ishod.

 

 

 

 

 

© Agencija Autentik                             Ukupno Poseta: 8136       Danas: 48       Juče: 71